Με τη χρυσή σάρκα της γλυκοκολοκύθας κι αν έχουμε φτιάξει πίτες, γλυκές ή
αλμυρές, τάρτες και αλμυρά κεφτεδάκια. Όλα είναι εξαιρετικά και γευστικότατα!
Ας χρησιμοποιήσουμε τον πουρέ της και σε πανεύκολα, πολύ αρωματικά και
νοστιμότατα μπισκότα, χωρίς αυγά και βούτυρο αλλά με υλικά που όλες έχουμε στο
σπίτι. Δικά σας!
Τα Υλικά
250γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κ. γλ. μαγειρική σόδα
1 κ. γλ. baking powder
1 κ. γλ. τριμμένη κανέλα Κεϋλάνης
½ κ. γλ. τριμμένο μοσχοκάρυδο
½ κ. γλ. αλάτι
100γραμ. ζάχαρη
100γραμ. ελαιόλαδο
150γραμ. πουρές κολοκύθας (βρασμένη και καλά στραγγισμένη)
½ κ. γλ. απόσταγμα βανίλιας
100γραμ. σταφίδες ξανθές ή μαύρες, βιολογικές
Οδηγίες
Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το αναμειγνύουμε με το αλάτι και το baking powder.
Τα αφήνουμε να κρυώσουν πάνω σε σχάρα και μετά τα αποθηκεύουμε σε μεταλλικό
κουτί μπισκότων.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου