Πανεύκολα, νοστιμότατα, τραγανά μπαστουνάκια σφολιάτας, ένα εξαιρετικό
ορεκτικό που θα συνοδεύσει ένα ποτήρι παγωμένης μπύρας ή λευκού κρασιού.
Μπορούμε να “παίξουμε” με τα υλικά και να χρησιμοποιήσουμε τριμμένο τυρί,
διάφορα αρωματικά (ρίγανη, δενδρολίβανο, κύμινο).
Το αποτέλεσμα θα είναι ένα νοστιμότατο, σπιτικό σνακ! Δοκιμάστε τα!
Τα Υλικά
1 φύλλο σφολιάτας
3-4 κ. σ. πάστα ελιάς
2 κ. σ. αναποφλοίωτο σουσάμι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Μία λαδόκολλα
Οδηγίες
Ξεπαγώνουμε το φύλλο σφολιάτας, ακολουθώντας τις οδηγίες που αναγράφονται
πάνω στη συσκευασία.
Παίρνουμε μια-μια λωρίδα ζύμης, τη στρίβουμε 3-4 φορές και την τοποθετούμε
μέσα σε ταψί, καλυμμένο με λαδόκολλα.
Βάζουμε το ταψί στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180º C για περίπου 15 λεπτά.
Καλή επιτυχία!
Μμμ!!! Γευστικότατα και υπέροχα!
ΑπάντησηΔιαγραφή