Πανεύκολη, νοστιμότατη, πολύχρωμη και πολύ εμφανίσιμη!
Αλλάζει κατά πολύ η κλασική συνταγή της σαλάτας λάχανου και καρότου, πλουτίζεται
με υψηλής διατροφικής αξίας υλικά που συντελούν σε ένα εξαιρετικό γευστικό και οπτικό αποτέλεσμα και
την κάνουν μοναδική! Δοκιμάστε τη!
Τα Υλικά
300γραμ. λάχανο, ψιλοκομμένο
2 μεγάλα καρότα καθαρισμένα και τριμμένα
¼ φλιτζάνι κουκουνάρι
½ φλιτζάνι ξανθή σταφίδα
½ φλιτζάνι σπόροι ροδιού
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πολύχρωμο πιπέρι
Για τη βινεγκρέτ
⅓
φλιτζανιού ελαιόλαδο
⅓ φλιτζανιού χυμός λεμονιού
½ κουταλάκι μέλι
1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη στην πρέσα
Οδηγίες
Βάζουμε τη σαλάτα σ΄ένα μπολ σερβιρίσματος.
Ετοιμάζουμε τη βινεγκρέτ, χτυπώντας όλα τα υλικά της στο μπέντερ.
Περιχύνουμε τη σαλάτα με τη βινεγκρέτ την τελευταία στιγμή, λίγο πριν τη
σερβίρουμε, και προσθέτουμε τους σπόρους ροδιού και το κουκουνάρι.
Την ανακατεύουμε στο τραπέζι.
Καλή όρεξη!
Μιλάμε για πολύ χρώμα..αλλά και πολύ γεύση (!!!) Ελένη μου.
ΑπάντησηΔιαγραφήΧαιρετισμούς πολλούς.
Πηνελόπη μου, όντως είναι πολύ νόστιμη και τα υλικά την προβάλλουν!
ΔιαγραφήΝα είσαι καλά. Φιλιά
Πόσο μ' αρέσει αυτη η σαλάτα!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑν τη δοκιμάσεις, Πέπη, θα τη βρεις και νοστιμότατη!
ΔιαγραφήΚαλό σου βράδυ, φιλιά!
μπραβο ελενη,τελεια η σαλατα σου!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήκαλη εβδομαδα και φιλιααα!!!
Γιατί η Κορινθιακή (μαύρη) σταφίδα είναι υπερτροφή (superfood) και μάλιστα αποκλειστικά ΕΛΛΗΝΙΚΗ;
ΑπάντησηΔιαγραφήΑνακαλύψτε το εδώ:
http://goo.gl/GdRG1R
https://www.facebook.com/groups/1407610409456088/