Το Φρουί Ζελέ είναι το πιο εύκολο, το πιο δροσερό και το πιο ελαφρύ καλοκαιρινό
επιδόρπιο που μπορούμε να απολαύσουμε!
Στο εμπόριο το Ζελέ κυκλοφορεί με μεγάλη ποικιλία γεύσεων κι έτσι μπορούμε
να κάνουμε πολλές επιλογές, κάθε φορά διαφορετικές.
Αν προσθέσουμε και κομμάτια φρέσκων φρούτων εποχής ενισχύουμε τη γεύση και
τη θρεπτική του αξία. Δοκιμάστε το κι εσείς με γεύσεις και φρούτα της επιλογής σας!
Τα Υλικά
(Για 4 ποτήρια)
2 φακελάκια ζελέ σκόνη με γεύση κεράσι
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένα βερίκοκα
1 φλιτζάνι ώριμα κεράσια, χωρίς το κουκούτσι και κομμένα στη μέση
Για το Γαρνίρισμα
Λίγη έτοιμη σαντιγί (προαιρετικά)
Φυλλαράκια δυόσμου
Οδηγίες
Ετοιμάζουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται πάνω στη συσκευασία.
Πλένουμε σκουπίζουμε, αφαιρούμε τα κουκούτσια και κόβουμε τα κεράσια.
Βγάζουμε τα ποτήρια από το ψυγείο, τα γεμίζουμε με το υπόλοιπο ζελέ και τα
κομμένα κεράσια.
Τα βάζουμε πάλι στο ψυγείο, όρθια αυτή τη φορά, και τα αφήνουμε, μέχρι να
πήξει καλά το ζελέ.
Καλή επιτυχία!
Δροσερό δε λες τίποτα Ελένη μου το ζελέ,άσε πού γίνετε πανεύκολα και χωρίς κόπο.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑχχχχ μ' αυτό το γλυκάκι μεγαλώσαμε!!! Και μετά έγιναν μόδα τα πιο περίπλοκα και το ξεχάσαμε!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤέλειο για τις ζεστές μέρες!!
Καλημέρα Ελένη!