Μια παραλλαγή του αγαπημένου μας κλασικού χαλβά με σιμιγδάλι και ελαιόλαδο.
Το πορτοκάλι, που του προστίθεται, του χαρίζει απίθανο άρωμα και γεύση,
μετριάζει τη γλυκύτητα της ζάχαρης και τον κάνει πολύ γευστικό και ξεχωριστό!
Έκπληξη είναι το πορτοκάλι γλασέ που συντροφεύει άριστα το τραγανό αμύγδαλο
και επιτείνει γευστικά την παρουσία του πορτοκαλιού.
Πηγή της συνταγής είναι το πολύ ενδιαφέρον blog MARI
PLATEAU της Mari που την ευχαριστώ πολύ, διότι μου επέτρεψε την
αναδημοσίευση της συνταγής, στην οποία έκανα ελάχιστες αλλαγές!
Δοκιμάστε κι εσείς αυτόν τον αρωματικό χαλβά, πραγματικά αξίζει!