Στην Πάφο η φίλη μου η Γεωργία μας ετοίμασε πολλά νόστιμα μεζεδάκια για να συνοδεύσουμε τη Ζιβανία. Όμως οι μελιτζάνες της στο φούρνο με χαλούμι, όχι με φέτα, όπως συνηθίζουμε στην Ελλάδα, έκλεψαν την παράσταση. Μου άρεσε πολύ αυτή η εκδοχή και την επανέλαβα στην Αθήνα, προσθέτοντας μόνο λίγο κάρυ. Το φαγητό αυτό συνοδεύει πολύ καλά τους άλλους μεζέδες αλλά και σκέτο αποτελεί εξαιρετική καλοκαιρινή επιλογή. Δεν έχει καθόλου δυσκολία.
Πώς το μαγειρεύω
Πώς το μαγειρεύω