tag:blogger.com,1999:blog-2091090286343641915.post7511626616215774856..comments2024-03-14T14:56:51.948+02:00Comments on Τα ταξίδια μου : Χορτόπιτα με Σέσκλα, Λάπατα, Μάραθο και Ανθότυρο – Xortopita, Greek Savory Pie with Greens, Fennel and Anthotyro (Ricotta Cheese) Helen Grhttp://www.blogger.com/profile/01656569715663437587noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2091090286343641915.post-77447686074976621862016-11-05T07:45:06.265+02:002016-11-05T07:45:06.265+02:00Καλημέρα, Λίτσα!
Κι εμείς τα βάζουμε ωμά τα χορταρ...Καλημέρα, Λίτσα!<br />Κι εμείς τα βάζουμε ωμά τα χορταρικά, ειδικά τα άγρια, χωρίς να τα ζεματίζουμε ή να τα βράζουμε. Εγώ απλά τα άχνισα λίγο για να μειωθεί ο όγκος τους. Έγιναν πολύ νόστιμα.<br />Ευχαριστώ για την επίσκεψη.<br />ΦιλιάHelen Grhttps://www.blogger.com/profile/01656569715663437587noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2091090286343641915.post-1679222546658521112016-11-04T23:58:44.223+02:002016-11-04T23:58:44.223+02:00αξεπεραστη η χορτοπιττα.αν βαλουμε τα χορτα ωμα λε...αξεπεραστη η χορτοπιττα.αν βαλουμε τα χορτα ωμα λετε να αλλαξει η γευση της;εμεις εδωκανουμε τις χορτοπιττες χωρις συβραση.πολλα φιλια.litsa t.https://www.blogger.com/profile/00886004418620862327noreply@blogger.com