tag:blogger.com,1999:blog-2091090286343641915.post3447155346345009471..comments2024-03-14T14:56:51.948+02:00Comments on Τα ταξίδια μου : Αμπελοφάσουλα με αρνάκι στο φούρνοHelen Grhttp://www.blogger.com/profile/01656569715663437587noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-2091090286343641915.post-18544711575194403692011-09-26T09:49:05.358+03:002011-09-26T09:49:05.358+03:00Καλημέρα, Εύα, δοκίμασε και πες μου εντυπώσεις. Σ&...Καλημέρα, Εύα, δοκίμασε και πες μου εντυπώσεις. Σ' εμάς άρεσε πολύ και το ξαναφτιάξαμε. Καλή εβδομάδα, φιλιά.Helen Grhttps://www.blogger.com/profile/01656569715663437587noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2091090286343641915.post-50809823052357486412011-09-26T09:47:27.099+03:002011-09-26T09:47:27.099+03:00Καλώς ήλθες, Έφη, και καλή εβδομάδα. Σε ευχαριστώ ...Καλώς ήλθες, Έφη, και καλή εβδομάδα. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, δοκίμασε τη συνταδή αν σου αρέσει ο συνδυασμός των υλικών.<br />Καλή σου εβδομάδα.Helen Grhttps://www.blogger.com/profile/01656569715663437587noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2091090286343641915.post-91328805418843030942011-09-26T09:43:13.310+03:002011-09-26T09:43:13.310+03:00Ελενάκι, να το τολμήσεις αλλά να τα ζεματίσεις πρώ...Ελενάκι, να το τολμήσεις αλλά να τα ζεματίσεις πρώτα. Αν βάλεις και κρεατάκι τα αγόρια σου θα μείνουν ευχαριστημένα. Πίστεψέ με.<br />Καλημέρα, φιλιά.Helen Grhttps://www.blogger.com/profile/01656569715663437587noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2091090286343641915.post-84192545756044458692011-09-26T08:59:55.960+03:002011-09-26T08:59:55.960+03:00Καλημέρα Ελενάκι...Υπέροχη ιδέα αυτή με τα αμπελοφ...Καλημέρα Ελενάκι...Υπέροχη ιδέα αυτή με τα αμπελοφάσουλα στον φούρνο...Θα τα δοκιμάσουμε οπωσδήποτε και είμαι σίγουρη ότι θα είναι καταπληκτικά. Καλή εβδομάδα σου εύχομαι...Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03336701819930239156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2091090286343641915.post-68094796103003666792011-09-26T08:51:44.950+03:002011-09-26T08:51:44.950+03:00ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΣΟΥ! ΚΑΛΗ ...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΣΟΥ! ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΟΡΕΞΗ!<br />ΕΙΜΑΙ Η ΕΦΗ.Effie's Sweet Home Designshttps://www.blogger.com/profile/07314329823341763059noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2091090286343641915.post-9197485650027595062011-09-25T23:07:21.972+03:002011-09-25T23:07:21.972+03:00Τα αμπελοφάσουλα είναι το αγαπημένο μας σαλατικό κ...Τα αμπελοφάσουλα είναι το αγαπημένο μας σαλατικό κάθε καλοκαίρι, στον φούρνο δεν τα έχω αποτολμήσει!<br />Ελενάκι μου άρεσε η ιδέα και θα το δοκιμάσω, όσο ακόμα τα βρίσκω στην λαϊκή!<br />Φιλάκια, καλή βδομάδα!ΕΛΕΝΑhttps://www.blogger.com/profile/17123654845764364191noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2091090286343641915.post-74098215582808667642011-09-25T21:59:17.415+03:002011-09-25T21:59:17.415+03:00Καλησπέρα, Ζαμπία, ευχαριστώ για το σχόλιο. Είναι ...Καλησπέρα, Ζαμπία, ευχαριστώ για το σχόλιο. Είναι πολύ όμορφο που ανταλλάσσουμε απόψεις κι έτσι μοιραζόμαστε εμπειρίες και μαθαίνουμε και τις τοπικές παραδόσεις.<br />Στο φούρνο μοσχομύρισαν και με το κρεατάκι νοστίμισαν περισσότερα. Κι εγώ μέχρι προ τινος να έφτιαχνα μόνο σαλάτα αλλά μεγαλώνοντας μαθαίνω! Καλή εβδομάδα.Helen Grhttps://www.blogger.com/profile/01656569715663437587noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2091090286343641915.post-78650940630063918132011-09-25T21:05:01.200+03:002011-09-25T21:05:01.200+03:00Καλησπέρα.
Μύρισε το τόσο περιποιημένο φαγητό σου ...Καλησπέρα.<br />Μύρισε το τόσο περιποιημένο φαγητό σου Ελένη και η έκπληξη για μένα ήταν η γάστρα και το φούρνισμα! <br />Σίγουρα δίνει έξτρα γεύση σε αυτή τη συνταγή.<br /> <br />Μου αρέσει πολύ ο συνδυασμός των υλικών αν και με αμπελοφάσουλα δεν το έχω φτιάξει ποτέ. <br />Τα φτιάχνω απλά γιαχνί, με πατατούλες.<br /><br />Εύχομαι μια ήρεμη και ευχάριστη εβδομάδα από αύριο.<br />Ζ.Kitchen Storieshttps://www.blogger.com/profile/13434385520917517052noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2091090286343641915.post-27848594484368805712011-09-25T20:05:52.518+03:002011-09-25T20:05:52.518+03:00Καλησπέρα, Ξανθή μου. Φαντάζομαι τη νοστιμιά, όταν...Καλησπέρα, Ξανθή μου. Φαντάζομαι τη νοστιμιά, όταν ψηθούν στη γάστρα! Τι μου θύμησες! Ψάχνω εδώ και χρόνια να βρω νταβά χαλκοματένιο, όπως είχε η γιαγιά μου και έφτιαχνε εκεί τις γαρδούμπες. Εμείς στην Αταλάντη δεν χρησιμοποιούσαμε τη γάστρα, παρά μόνο ξυλόφουρνο.<br />Σαλάτα τα φτιάχνω κι εγώ αλλά η ξαδέλφη μου είχε την ωραία ιδέα και μας άρεσε. Κάνε μια δοκιμή.Helen Grhttps://www.blogger.com/profile/01656569715663437587noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2091090286343641915.post-45644390896729904312011-09-25T19:29:51.100+03:002011-09-25T19:29:51.100+03:00Καλησπέρα Ελένη. Τα φασολάκια γενικώς, οι γονείς μ...Καλησπέρα Ελένη. Τα φασολάκια γενικώς, οι γονείς μου τα έφτιαχναν στον νταβά στη γάστρα, άλλη αίσθηση.<br />Τα αμπελοφάσουλα συνήθως τα τρώμε σαλάτα και είχα φτιάξει πριν ένα μήνα και <a href="http://asproylas.blogspot.com/2011/08/blog-post_22.html" rel="nofollow">πίτα</a> με αυτά.<br />Η πρόταση για κοκκινιστά έρχεται συνέχεια από έναν κύριο που τα αγοράζω αλλά ακόμη δεν έχω δοκιμάσει.Ξανθήhttps://www.blogger.com/profile/13247197053988302860noreply@blogger.com