Το χταπόδι αλλιώς το πρωτοδοκιμάσαμε στο σπίτι της φίλης Μαρίας Β. μαζί με
άλλα θαλασσινά, ομολογουμένως εξαιρετικά μαγειρευμένα! Ήταν ένα υπέροχο
μεζεδάκι, μαλακό, αρωματικό, πεντανόστιμο που το απολαύσαμε!
Το έφτιαξα κι εγώ κατά προτροπή της και είδα ότι ετοιμάζεται πανεύκολα και
το αποτέλεσμα ήταν γευστικότατο. Το άφησα να σιγοψηθεί στο φούρνο, προστατευμένο, και να αναμειχθεί
με τα αρωματικά που το συνόδευαν. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό! Δοκιμάστε το
κι εσείς, αν σας αρέσουν πολύ τα θαλασσινά!