Αυτή την εποχή έχει πρασινίσει για τα καλά ο μάραθος. Είναι πολύ τρυφερός
και αρωματικός, ιδανικός να τον χρησιμοποιήσουμε σε πίτες, χορτοκεφτέδες,
γεμιστά και ντολμαδάκια με κληματόφυλλα.
Στο πατρικό μου σπίτι τον αγαπούσαμε πολύ και του δίναμε την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει
στην κλασική φασολάδα, αντικαθιστώντας το σέλινο. Η φρεσκάδα και το άρωμα καλοκαιριού
που της έδινε ήταν το κάτι άλλο!
Εξακολουθώ να λατρεύω αυτή την καλοκαιρινή φασολάδα με μάραθο και τη
μαγειρεύω όποτε βρω τρυφερό, καταπράσινο μάραθο. Χρωματικά και γευστικά την
ενισχύω με μερικά τοματίνια ολόκληρα. Άλλη γεύση και εμφάνιση! Δοκιμάστε τη κι εσείς!