Καλωσορίζοντας τα πρώτα μήλα, που κόκκινα και λαχταριστά έκαναν την
εμφάνισή τους στις αγορές έφτιαξα μικρά, πανεύκολα, τραγανά Μηλοπιτάκια!
Έκλεισα το υπέροχο άρωμά τους μέσα σε μπισκοτένια ζύμη, το ενίσχυσα με την
αγαπημένη κανέλα και τα γλύκανα με μαύρη σταφίδα και ελάχιστη κόκκινη μαρμελάδα!
Αυτός ο συνδυασμός των υλικών μας άρεσε πολύ και ιδιαίτερα το γεγονός ότι
απουσίασε η ζάχαρη εντελώς, τόσο από τη ζύμη όσο και από τη γέμιση.
Κι όμως η γεύση τους ήταν εξαιρετική!